ACTIVITEITENKALENDER 2021

Donderdag 28 januari: Gedichtendag

In alle Deerlijkse scholen worden gratis posters met het gedicht "Het Puiteken" van René De Clercq verspreid.
In de bibliotheek en enkele winkels worden gratis posters ter beschikking gesteld met het gedicht "Corona" van José Vandenbroucke. De scholen krijgen ook dit gedicht aangeboden.
De beide gedichten zijn opgenomen in de Nieuwsbrief.

Deze zomer?

Voor alle activiteiten van twintig eenentwintig zullen we nog steeds afhankelijk zijn van het virus.We kijken vooral uit naar een eventuele viering in juni van 30 jaar museum, de midzomermarkt en de boekenmarkt gekoppeld aan de bezoeken op zondagnamiddag. Of we terug bezoeken voor groepen zullen kunnen organiseren, blijft de vraag?
We schrijven nu half januari, een goeie week voor deze Nieuwsbrief naar de drukker moet.
Niettegenstaande de berichtgeving omtrent corona zeer wisselvallig en soms wel verwarrend is blijven we geloven dat alles goed komt. De vaccinaties bieden toch enig perspectief op het spreekwoordelijke licht aan het eind van de tunnel.
We duimen om u deze zomer nog iets te kunnen aanbieden. We staan klaar om te hervatten.

Het najaar?

In september - oktober: de vertelwandeling voor de vierde leerjaren van Deerlijk. In november: het verteltheater voor de derde kleuterklasjes uit de ruime regio. We houden u op de hoogte door ons jaarprogramma actueel te houden en dit is steeds te raadplegen op onze website. Of laat ons uw e-mailadres weten via erfgoed@deerlijk.be en we stellen u onmiddellijk op de hoogte van hervattende activiteiten.
Uw e-mailadres wordt volgens de wet op de privacy enkel voor dit doeleinde gebruikt.